Familie Aaron Blommaert stapt met grote bezorgdheid naar makers van 'Familie'
COS
Aaron Blommaert stapt met grote bezorgdheid naar makers van 'Familie'
Foto: VTM

Aaron Blommaert groeide de afgelopen jaren uit tot dé leading man van VTM. De 'Familie'-acteur en 'The Voice Kids'-presentator is nog maar 21 jaar.

Aaron Blommaert zette zijn eerste stappen in de media al als jonge tiener. Op zijn zeventiende had hij de rol van Raven in 'Familie' beet. Na 'Tien Om Te Zien', 'The Masked Singer' en zijn eerste solosingle 'Zonder' is zijn naam voor niemand nog onbekend.

Aaron is dé golden boy bij uitstek. Dat was zijn 'Familie'-personage Raven ook lange tijd. Dit seizoen gaat Raven door een moeilijke tijd; hij heeft een drugsverslaving. Het was Aaron zelf die de verhaallijn voorstelde aan de makers van 'Familie'. 

"Ik wilde meer doen met dat personage. Ik voelde dat Raven vooral bedoeld was voor de jongere garde, en dat was leuk voor een tijdje. Maar uiteindelijk heb ik deze verhaallijn voorgesteld. Ik ben gaan babbelen met mensen die een verslavingsproblematiek hadden, zodat ik m’n rol waarheidsgetrouw kan spelen", legt Aaron uit in Dag Allemaal.

Ik was de eerste die zei: 'Jongens, moeten we hier niet even over nadenken?'

Op vrijdagavond kan het contrast tussen Raven in 'Familie' en Aaron in 'The Voice Kids' niet groter zijn. Voor jonge kijkers zou dat weleens verwarrend kunnen zijn. "Ik heb daar bij 'Familie' wel gesprekken over gehad", vertelt Aaron. "Ik was de eerste die zei: 'Jongens, moeten we hier niet even over nadenken?'"

"Op een zeker ­moment gingen we met het script een te duistere kant op. Die aflevering ging net op een vrijdag uitgezonden worden. Dat hebben we dan aangepast. Maar verder... In 'Familie' noemen ze mij Raven, en in 'The Voice Kids' ben ik Aaron. Het verschil zou voldoende duidelijk moeten zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.