'Wittekerke'-acteur Arnold Willems overleden op 90-jarige leeftijd
COS
'Wittekerke'-acteur Arnold Willems overleden op 90-jarige leeftijd
Foto: Photonews

Acteur Arnold Willems is vandaag overleden. De acteur, vooral bekend van zijn rol in 'Wittekerke', werd in maart 90 jaar oud.

Hoewel Arnold Willems de mooie leeftijd van 90 jaar heeft bereikt, kwam het overlijden voor zijn familie erg onverwacht Dat zegt zijn dochter, actrice Tania Kloek, aan de redactie van VRT NWS.

Arnold was aan het begin van zijn carrière vooral bekend als theateracteur. Daarna speelde de acteur in verschillende Vlaamse televisieseries en films.

Zo was Arnold te zien in 'De kat' en 'Merlina', maar ook in 'Groenten uit Balen' en 'Team Spirit', net als zijn dochter Tania. Het brede publiek zal hem vooral kennen als Georges Coppens in 'Wittekerke'. Die rol vertolkte hij van 1993 tot het einde van de reeks in 2008.

In 'Code 37', 'Zone Stad' en de VTM-telenovelle 'David' speelde de acteur gastrollen. Een hoofdrol was in 2010 nog weggelegd voor Arnold in 'Dubbelleven'. Zijn laatste rol was er een in de serie 'Coppers'. Daarin speelde hij de vader van Hilde De Baerdemaeker, die de hoofdrol vertolkte.

Meer nieuws

Meer nieuws

.