Vlijmscherpe uithaal naar Fly: “Hij is helemaal het noorden kwijt”
PMN
Vlijmscherpe uithaal naar Fly: “Hij is helemaal het noorden kwijt”
Foto: VRT1

Afgelopen zondag was er de laatste aflevering van dit seizoen van ‘Kamp Waes’. Het programma kon rekenen op een enorm goede kijkcijfers. Veel kijkers sloten ook Fly in hun armen.

De finale gaat uiteindelijk eindigen op 2 miljoen kijkers. Dat is een heel straf kijkcijfers. Vijf kandidaten brachten ‘Kamp Waes’ tot een goede einde.

“Maar ik blijf het er wel moeilijk mee hebben dat iemand die wordt aangeduid als leider van de groep en in de finale compleet de mist ingaat, moet naar huis gestuurd worden”, is de mening van showbizzwatcher Marc Coenegracht in de HLN-podcast ‘De Mediawatcher. Marc heeft het dan uiteraard over Kaat.
 

"Fly kan niet tegen kritiek"

Fly haalde in Het Laatste Nieuws ook fel uit naar de showbizzwatcher. “Ik vond dat hij een aantal domme uitspraken gedaan heeft”, verdedigt Marc zich. “Ik denk dat Fly een beetje het noorden kwijt is.”

“Hij is ook maar een gewone mens die plots een tv-vedette is geworden. Fly moet nu ook zijn mening verkondigen en altijd gelijk hebben. Hij kan ook niet tegen kritiek.”

“Ik ga niet ingaan op zijn verzoek om oorlogscorrespondent te worden. Ik ben 66 jaar en nog altijd actief. Een militair gaat op zijn 55ste op pensioen. Het wordt tijd dat Fly mediatraining gaat krijgen. Die gratuite meningen moeten we niet!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.