Tom Waes spaart VRT-collega Niels Destadsbader niet
COS
Tom Waes spaart VRT-collega Niels Destadsbader niet
Foto: GoPlay

Tom Waes nam donderdag deel aan 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. De 'slimste mens' van 2015 haalde het tijdens het finalespel niet van Danira Boukhriss Terkessidis.

In de aflevering van 'De Allerslimste Mens ter Wereld' van donderdag werd er veel gelachen. Vooral met het loon van Tom Waes. Dat lekte afgelopen zomer, samen met het loon van andere VRT-gezichten, uit.

Tom zou bij de VRT minstens 700.000 euro bruto verdienen. Pedro Elias en Jelle De Beule konden het niet laten om er voortdurend moppen over te maken. Ook wanneer Erik Van Looy aan Tom vraagt of hij al op Sint-Maarten geweest is.

"Hij heeft dat gewoon gekocht", grapt Pedro. Het wordt op veel gelach onthaald. "Nu ga ik stoppen voor ik lappen krijg", klinkt het. Waarop Erik zich afvraagt: "Tom, vind je het erg dat ze zo vaak over geld bezig zijn en over wat je verdient?"

"Je moet het eigenlijk zo zien: elke euro die de VRT aan mij geeft, geven ze niet aan Niels Destadsbader", bedenkt Tom zich. Hilariteit alom. "Die man verdient te weinig", roept Jelle nog.

Meer nieuws

Meer nieuws

.