Tom Waes doet straffe onthulling over VTM
PMN
Tom Waes doet straffe onthulling over VTM
Foto: GoPlay

Tom Waes wist weer een kijkcijferhit te scoren met ‘Kamp Waes’. Het recente seizoen is nog maar enkele weken afgelopen. Het behaalde bijna 2 miljoen kijkers.

Tom Waes is Vlaanderens populairste tv-maker. Elk programma dat hij maakt, behaalt gigantische kijkcijfers. De tv-maker doet een straffe onthulling over VTM in de Radio2-podcast ‘De Zandloper’.

Tom Waes is gecontacteerd geweest door VTM. Er zijn toen ook gesprekken geweest. Uiteindelijk besloot Tom om bij de VRT te blijven.

DNA
“Je moet bij je DNA blijven”, legt hij uit. “De verloning was zeer goed. Als ik naar VTM zou gaan moest ik ‘Reizen Waes’ laten vallen want dat gaat over rechten. Misschien zelfs wel de hele ploeg waarmee je werkt.”

Tom mocht bij VTM programma’s maken die hij zelf wilde. “Ik had carte blanche”, gaat hij verder. “Dat was allemaal moeilijk. Daar is toen veel over gepraat geweest, maar het was te ver van mijn DNA.”

De tv-maker koos om dicht bij zijn DNA te blijven boven het geld. Zijn manager Roland voelde het al aan. “Je gaat het niet doen, hé”, vroeg hij aan Tom. “Nee”, was die zijn duidelijk antwoord.

Meer nieuws

Meer nieuws

.