Tom Waes doet opmerkelijke uitspraak over zijn ex: "Eigenlijk ongelofelijk"
LHX
Tom Waes doet opmerkelijke uitspraak over zijn ex: "Eigenlijk ongelofelijk"
Foto: GoPlay

Met zijn ex-vrouw Myriam heeft Tom Waes twee kinderen, dochter Isa en zoon Milo. Ondanks de breuk komen de twee nog goed overeen.

"Ik ben getrouwd voor de rest van mijn leven, zo zat dat in mijn hoofd", vertelt Tom Waes in de podcast 'Peter Van de Veire & De zandloper'. Helaas heeft het toch niet gewerkt, en dat is iets waarover hij zich, vooral tegenover zijn kinderen, lang schuldig heeft gevoeld.

"Maar het is eigenlijk ongelofelijk: Myriam en ik zien elkaar heel vaak. We gaan vaak op de koffie. Een paar weken geleden zijn we gaan eten, Myriam met haar nieuwe vriend en ik met mijn vriendin."

"Wij komen goed overeen. Als het Isa's of Milo's verjaardag is, gaan wij met beide partners samen mee eten. Ik ben er zo dankbaar voor dat het zo is gelopen en dat wij eigenlijk gewoon vrienden zijn gebleven. Dat verdriet is voorbij en er is iets heel moois voor in de plaats gekomen."

"Ik zeg het dikwijls tegen Myriam: de liefde die er was, is eigenlijk gebleven. Dat stukje passie en relatie is weg, maar de diepe liefde en vriendschap is er nog."

Meer nieuws

Meer nieuws

.