Straffe commentaar na ‘Kamp Waes’: “Tom Waes heeft zijn job laten afpakken”
PMN
Straffe commentaar na ‘Kamp Waes’: “Tom Waes heeft zijn job laten afpakken”
Foto: VRT1

Zondagavond wordt het opnieuw spannend. Dan is er de laatste aflevering van dit seizoen van ‘Kamp Waes’. Het wordt een slotaflevering die bol staat van de actie.

Vorige week zagen we hoe Dries en Kaat gevangen zijn genomen door de terroristen. Die gaan hen onderwerpen aan een helse ondervraging. Intussen maakt men zich in het basecamp klaar voor een heuse operatie om Dries en Kaat uit de klauwen van de terroristen te bevrijden.

Het tweede seizoen van ‘Kamp Waes’ is opnieuw een groot succes. Na het eerste seizoen kwam er kritiek. “Tom Waes heeft zijn job laten afpakken”, klonk het toen bij sommigen.

Kijkers
De krant ‘Het Laatste Nieuws’ is het daar niet helemaal mee eens. ‘In het gekrioel van hijgers en puffers vertegenwoordigt Waes de rol van de kijker, die vanop de tweede rij probeert te begrijpen wat de deelnemers en de legerleiding bezielt.’

‘‘s Lands populairste tv-gezicht gunt een handvol onbekende Vlamingen zo de schijnwerpers, zonder zichzelf op te dringen. Voeg daarbij zijn imago als durfal en je zit met de geknipte man voor de job.’

Meer nieuws

Meer nieuws

.