Château Planckaert Stephanie Planckaert verontwaardigd door vader Eddy Planckaert: "Jij bent echt erg"
COS

Dat Eddy Planckaert van een uitdaging houden, weten we. Het kasteel in Frankrijk is een groot project waaraan hij en zijn familie al enkele jaren werken.

In 'Château Planckaert' volgen we Eddy Planckaert en zijn familie tijdens de verbouwingen van het kasteel en de projecten in Frankrijk. Eddy heeft zonder het medeweten van zijn kinderen voor een extra projectje gezorgd. "Ik heb een zagerij gekocht", vertelde hij zondag doodleuk aan de andere Planckaerts.

"Is dat nu om te lachen?", reageert Christopher Timmerman. "Heb je een bod gedaan?", vraagt Francesco Planckaert zich af. "Het is geregeld. Ik heb het compromis al getekend", moet Eddy bekennen. "Wat zeg jij nu allemaal?", klinkt het vol ongeloof bij Stephanie. "Een eigendom? Een grond met een gebouw?"

Het gaat om een hectare grond met een volledige zagerij met alles erop en eraan, op tien kilometer van het kasteel. "Mijn hoofd zat al vol. Ik versta niet hoe we dat er nog bij krijgen. In onze tijd, in onze handen, met de personen die hier zitten. Wanneer, hoe, wat waar, wie gaat dat doen?", klinkt het bezorgd bij Stephanie.

Eddy had lang geleden een bod gedaan en had niet gedacht dat het aanvaard zou worden. "Jij bent echt erg. Dat is al de tweede keer dat jij dat doet. Naar huis komen en zeggen: 'Ik heb eigenlijk iets gekocht'. Ik vind dat straf dat je al zo ver zit in dat proces en dat je ons nu komt zeggen: 'Ik heb dat gedaan'."

Meer nieuws

Meer nieuws

.