Stephanie Planckaert heeft het erg zwaar met zoon Mageno
LHX
Stephanie Planckaert heeft het erg zwaar met zoon Mageno
Foto: VRT1

Deze week is het Stephanie Planckaert die in 'Het Huis' 24 uur lang in haar ziel laat kijken. Ze is er bijzonder eerlijk over haar zoon Mageno.

Ook al is Eddy Planckaert al lang gestopt met koersen, de familie Planckaert is nog steeds een koersfamilie. Inmiddels is immers ook de jongere generatie ermee begonnen.

Meer bepaald Mageno Timmerman, de zoon van Stephanie Planckaert, is volop wedstrijden aan het rijden en heeft grote ambities. In 'Het Huis' moet Stephanie echter toegeven dat ze daar niet voor stond te springen.

"Ik vind het heel gevaarlijk", zegt ze. "Ik vind het ook heel veel opgeven voor een heel kleine kans om er effectief iets mee te bereiken."

Ze vindt het pijnlijk om te merken dat ze niet erg enthousiast is. "Maar de kans is echt heel klein en het komt ook echt enkel en alleen van de sportieve prestaties", vervolgt ze. 

"Dus ik ben bezig met: mijn zoon wil dat zo graag, maar hoe bereid je hem nu al voor op het feit dat het ook heel zwaar kan tegenzitten en dat de kans ook heel groot is dat het niet lukt? Zonder dat je daarin demoraliserend bent."

Het is een ongelofelijk moeilijke spreidstand. "Ik wens het hem zo hard toe", verduidelijkt ze. "Maar ik vind dat die nuchtere kijk nooit mag verdwijnen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.