Stephanie Planckaert eerlijk: “Zo denkt de familie over mijn tv-werk”
PMN
Stephanie Planckaert eerlijk: “Zo denkt de familie over mijn tv-werk”
Foto: VTM

Stephanie Planckaert zien we zowat overal. We zien ze op de VRT met ‘Château Planckaert’. Binnenkort is ze ook te zien om VTM. Stephanie is er de host van het programma ‘Families XXL’.

Stephanie Planckaert schrijft haar eigen tv-programma’s. Binnenkort start ze op VTM met ‘Families XXL’. Voor het programma gaat ze een kijkje nemen bij grote gezinnen. Hoe krijgen zij het allemaal georganiseerd?

Voor de opnames moet Stephanie wel voor vervanging zorgen voor haar taken die ze heeft met de projecten voor haar familie. Het is een kunst om dit allemaal op elkaar afgestemd te krijgen.

“De boekhouding doen, of bezig zijn met de chambres d’hôtes of de glamping in Frankrijk... dat is ook heel fijn om mee bezig te zijn, maar om dan bij die families op bezoek te gaan, is een fijne afwisseling. Zolang ik alles kan blijven combineren, blijf ik dat met veel plezier doen”, vertelt Stephanie in Dag Allemaal.

TV-werk

Hoe denkt haar familie trouwens over haar tv-werk? “Ze zijn enthousiast en gunnen het mij, ze weten dat ik al die dingen met hart en ziel doe. Ik ben tijdens de opnamen trouwens blijven doorwerken voor onze andere projecten.”

“We vinden altijd een oplossing voor mijn afwezigheid. Dat is ook de luxe van een grote familie: er kan makkelijk iemand overnemen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.