Stephanie Planckaert doet een 'warme' oproep: "Nu eens zo belangrijk!"
COS

Vanaf vandaag kan iedereen zich inschrijven voor de Warmathons van De Warmste Week. Die vinden dit jaar plaats in vijf steden: Brugge, Sint-Niklaas, Brussel, Mechelen en Leuven. In de week voor kerst kunnen alle sportievelingen vlammen tegen kansarmoede en zo het goede doel steunen.

Op maandag 19 december gaat de slotweek van De Warmste Week van start. MNM, Studio Brussel, Ketnet en Eén maken dan zes dagen lang radio en televisie vanuit Hasselt. Ook in de rest van Vlaanderen zal de temperatuur de hoogte ingaan met de Warmathons.

Op vijf locaties staat een bekende ambassadeur klaar om mee te sporten. Op maandag geeft Stephanie Planckaert het startschot in Brugge. Op dinsdag is het aan Sint-Niklaas met Sarah Mouhamou, op woensdag volgt Brussel met Mathias Vergels en donderdag Mechelen met Dieter Coppens. Op vrijdag sluit Maksim Stojanac de Warmathons af in Leuven. 

"Ik was superblij toen ze me vroegen om mee te werken", zegt Stephanie. "Zeker in de huidige tijden is het eens zo belangrijk om er voor elkaar te zijn. Als we met deze Warmathons ons steentje kunnen bijdragen is dat met het grootste plezier! Ik heb al heel wat vrienden opgetrommeld om mee te komen lopen. Samen vlammen we tegen kansarmoede!"

Inschrijven voor de Warmathons kan vanaf vandaag via dewarmsteweek.be. Deelnemen kost 15 euro en daarmee steun je de 270 projecten van De Warmste Week rond het centrale thema kansarmoede.

Meer nieuws

Meer nieuws

.