Stephanie Planckaert botst op probleem in haar relatie met Christopher Timmerman
LHX
Stephanie Planckaert botst op probleem in haar relatie met Christopher Timmerman
Foto: Instagram @christopher_timmerman_

Deze week is het Stephanie Planckaert die te gast is bij Eric Goens in 'Het Huis'. 24 uur lang laat ze er in haar ziel kijken.

Eén van de vaste tradities in 'Het Huis' is dat er elke aflevering iemand langskomt die een belangrijke rol speelt in het leven van de centrale gast. Deze week is dat Romina Planckaert, de nicht van Stephanie Planckaert.

De twee zijn bijna even oud en zijn dan ook heel hun leven al beste vriendinnen. Wanneer ze samen de foto's aan de muur in Goens' huis bekijken, vertelt Stephanie aan Romina dat haar kinderen tijdens de opnames bij haar schoonzus Magali Van Houtte zijn.

Haar man Christopher Timmerman is immers in Frankrijk. Hij brengt er lange periodes door zonder zijn gezin, om zo hard mogelijk aan het kasteel te kunnen werken. Het heeft een grote impact op hun relatie, onthult Stephanie.

"Je maakt en bepaalde soort gewoontes aan als je alleen bent en weet dat je enkel op jezelf hoeft te rekenen", vertelt ze aan Romina. "Je zorgt dat alles gedaan is en verder denk je daar niet meer over na."

"Maar als je partner dan thuis is, verandert de dynamiek. En eigenlijk is dat vermoeiend", geeft ze toe.

"Christopher is dan twee dagen thuis en dan denk ik: ik wil eigenlijk de hele tijd bij jou zijn. Maar terwijl ik alleen ben, heb ik niet de tijd om álles te doen. Dan verschuif ik dingen, maar ik doe ze niet omdat ik bij hem wil zijn."

Een ander probleem dat ze ervaart, is dat het altijd 'feest' is als Christopher terugkomt. "Die dagen moet je ook opnieuw normaal maken", beseft ze echter. "Je kunt niet elke dag feestvieren als ze er zijn. Dus dan moet je daar opnieuw je draai in vinden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.