Pascal Braeckman steekt de draak met Tom Waes na fietsongeval: "Pascal... C4"
COS

Tom Waes lag de afgelopen dagen in het ziekenhuis. De presentator kwam ten val met zijn fiets en brak vier ribben en z'n sleutelbeen.

Eerder deze week moest Tom Waes onder het mes. Op Instagram liet Tom met een kwinkslag weten dat de operatie geslaagd was. Hij mocht erna ook bezoek ontvangen. Pascal Braeckman kwam maar al te graag even polshoogte nemen.

Pascal had ook een cadeautje meegenomen voor de 'Reizen Waes'-presentator. De klankman gaf zijn baas het boek 'Tiny leert fietsen'. Toms gezicht spreekt boekdelen. "Pascal... C4", grapt hij.

"Lap, het is zover. Ik had nooit die opmerking over je kaartspel mogen maken, ik weet het. Toch bedankt voor de fijne momenten, baas. Kom u morgen met de mannen van de vakbond een schouderklopje geven want 120% pensioen zit er voor mij niet in, denk ik. Iemand een klankman nodig?", grapt Pascal.

Het cadeautje van Pascal lokt veel reacties uit. "Veel beterschap, mateke! Amaaaai da's pech. Dat Tiny-boek gaat echt wel helpen", reageert Natalia. "Mooi uitlezen, hè", zegt Francesco Planckaert. Sam Gooris en Julie Vermeire lachen zich een breuk.

https://www.instagram.com/p/CrOixqas4Ro/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.