Opvolger van ‘F.C. De Kampioenen’ met de grond gelijk gemaakt: “Slechter kan niet”
ASX
Opvolger van ‘F.C. De Kampioenen’ met de grond gelijk gemaakt: “Slechter kan niet”
Foto: Eén

Gisteren pakte VRT1 uit met de nieuwe reeks ‘Groeien en bloeien’. Een nieuwe comedy met in de hoofdrollen onder meer Ben Segers, Ini Massez en Francisco Schuster. Na één aflevering lijkt de sitcom nu al een vogel voor de kat.

Na heel wat jaren waagt de openbare omroep zich opnieuw aan het humoristisch genre op zaterdagavond. De druk op de programmamakers en acteurs lag van meet af aan bijzonder hoog. ‘Groeien en bloeien’ wordt dan ook gezien als de rechtstreekse opvolger van ‘F.C. De Kampioenen’.

Meteen na het op antenne komen van de eerste aflevering roepen heel wat VRT1-kijkers op naar een terugkeer van ‘F.C. De Kampioenen’. “Vreselijk”, “Afvoeren die handel”, “Groeien en bloeien? Snoeien ja!” en “Slechter kan niet”. Het is maar een kleine greep uit de eindeloze reeks aan negatieve commentaren op de nieuwe sitcom.

Ook het kijkersrapport van HLN is vernietigend. “De kans is groot dat deze tv-worp na z’n eerste seizoen een stille dood zal sterven. 3/10”, klinkt het in de recensie van HLN-journalist Bram De Brabander.

Meer nieuws

Meer nieuws

.