Opmerkelijke vaststelling over Stephanie Planckaert: “Gaat ze niet graag horen”
PMN
Opmerkelijke vaststelling over Stephanie Planckaert: “Gaat ze niet graag horen”
Foto: Play4

Stephanie Planckaert zien we vanavond in ‘Het Huis’. Ze blikt daar terug op haar eerste zwangerschap. Ze was toen zestien jaar.

Stephanie Planckaert zal vanavond te zien zijn in het televisieprogramma 'Het Huis'. In deze aflevering blikt ze terug op haar eerste zwangerschap, die plaatsvond toen ze slechts zestien jaar oud was. 

Het programma 'Het Huis' staat bekend om zijn intieme gesprekken met prominente persoonlijkheden, waarbij ze terugkijken op belangrijke momenten in hun leven.

Stephanie zal in deze aflevering openhartig praten over haar ervaringen als jonge moeder en de uitdagingen die ze heeft moeten overwinnen.
(Lees verder onder de foto)

Eric Goens, de maker van 'Het Huis', heeft zijn eerlijke mening over Stephanie gedeeld in een interview met Het Laatste Nieuws.

Hij prijst haar volwassenheid en veerkracht, ondanks de negatieve reacties en kritiek die ze heeft moeten doorstaan.

"Door dat aparte levensverhaal en al die bagger die ze over zich heen kreeg, heeft dat meisje van 34 een maturiteit van iemand van 40 of 50," aldus Goens.

De Planckaerts delen al jarenlang de realiteit van hun dagelijks leven gedeeld via verschillende televisieseries.
(Lees verder onder de foto)

Stephanie, als dochter van Eddy Planckaert, heeft altijd een prominente rol gehad binnen de familie.

Volgens Goens is ze zelfs de baas in het mannengeslacht van De Planckaerts. "Ze gaat het niet graag horen, maar in de mannengeslacht van De Planckaerts is zij de baas."

Stephanie's deelname aan 'Het Huis' belooft een emotionele en inspirerende aflevering te worden. Haar moed en volwassenheid op jonge leeftijd hebben haar gevormd tot de sterke vrouw die ze vandaag de dag is.

Kijkers kunnen vanavond meeleven met Stephanie terwijl ze haar levensverhaal deelt en inzicht krijgen in haar persoonlijke groei en ontwikkeling.

'Het Huis' met Stephanie Planckaert is vanavond om 20.45 uur  te zien op VRT1. Dit belooft een aflevering te zijn die niemand wil missen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.