Niels Destadsbader doet opvallende uitspraak over Siska Schoeters
COS

Binnenkort mogen we bij Eén een gloednieuwe shiny floor show verwachten. 'The Greatest Dancer van Vlaanderen' belooft een dansspektakel voor het hele gezin te worden.

Siska Schoeters en Aster Nzeyimana zullen het programma presenteren. Niels Destadsbader zal een van de coaches worden. Opvallend is wel dat Niels niet zal presenteren. Hij werd vorige zomer immers voor dit soort programma's weer naar de VRT gehaald.

"Het is me voor alle duidelijkheid wel gevraagd om het te presenteren", zegt Niels aan Het Laatste Nieuws. "Maar ik ken het internationale format en ik had het gevoel dat ik mijn ei meer kwijt kon als coach in dit geval."

Daarnaast heeft Niels afgelopen zomer 'Zomerhit' al met Siska gepresenteerd. "Het is leuk om aan iemand gekoppeld te worden als dat zo goed gaat, maar we moeten ook niet alles samen doen natuurlijk", bedenkt hij zich. 

Toen de VRT Aster voorstelde, was Niels meteen enthousiast. "Hij becommentarieert de show als een combinatie van een voetbalwedstrijd en een entertainend spektakel. Zoals we het nu doen, komt het volgens mij het beste uit voor het programma", aldus Niels.

Meer nieuws

Meer nieuws

.