Na pijnlijke kritiek voor Niels Destadsbader: "Dat is wat hij nu moet doen"
COS
Na pijnlijke kritiek voor Niels Destadsbader: "Dat is wat hij nu moet doen"
Foto: VRT MAX

Niels Destadsbader maakte in de zomer van 2021 zijn veelbesproken overstap naar de VRT. Op grote showprogramma's met Niels wachten we nu al een tijdje.

Niels Destadsbader kreeg het de afgelopen maanden hard te verduren. Niels kreeg bij de VRT een contract van naar verluidt 400.000 euro, maar kwam nog niet zoveel in beeld bij Eén. Miguel Wiels reageerde deze week snoeihard op de kritiek die zijn goede vriend krijgt. 

Volgens Miguel gaat Niels goed om met de kritiek. "Niels is een zeer taaie kerel die met beide voeten goed in de klei staat en omringd wordt door een sterk team", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Hij zal dit ongetwijfeld te boven komen."

"Tegelijkertijd is hij een man van 34 die zijn stinkende best doet om iets van zijn carrière te maken. Ik vind het zeer onterecht dat dit allemaal gebeurt", zegt Miguel, die al jarenlang met Niels samenwerkt.

"Niels is een fantastische kerel met een goede inborst. Er is een gezegde dat je best stilzit als je geschoren wordt, dat is wat hij nu moet doen. Hij doet er goed aan niet te reageren, maar ik had het nu wel gehad", aldus Miguel Wiels.

Meer nieuws

Meer nieuws

.