Na nieuwe domper voor Niels Destadsbader: "Bijna pestgedrag van de VRT"
COS
Na nieuwe domper voor Niels Destadsbader: "Bijna pestgedrag van de VRT"
Foto: VRT - Damon De Backer

Niels Destadsbader zit al zo'n anderhalf jaar bij de VRT. Op hét grote showprogramma met Niels als presentator is het nog wachten. 

Afgelopen week werd aangekondigd dat Bart Peeters de MIA's zal presenteren op donderdag 26 januari. Het is best verrassend te noemen dat Niels Destadsbader ook naast deze opdracht valt. De 'Mediawatchers' van HLN noemen het "superjammer".

"In deze: geef VRT de schuld", klinkt het. "Hoe is dat nu toch mogelijk?" Niels heeft vorig jaar op muzikaal vlak minder gepresteerd. Zo bracht hij geen album uit, alleen het nummer 'Ik neem er één'. "Hij is niet genomineerd voor de MIA's. Hij was vrij. Gun hem dan toch de kans om op zijn podium eindelijk eens te mogen schitteren."

"Blijkbaar kon het niet, want hij moet coach spelen van een dansprogramma. Dat is de officiële uitleg", zegt Mark Coenegrachts. Siska Schoeters en Fien Germijns tonen de komende weken echter dat multitasken wel kan. "Dan denk ik: als die dat kunnen, als die mogen multitasken, laat Niels dan alsjeblieft één show presenteren."

"Niels heeft vroeger bijna niets anders gedaan dan multitasken", merkt ook Desna Lespinoy op. "Het is bijna pestgedrag van de VRT naar zijn werknemers toe. Je betaalt hem zoveel en uiteindelijk laat je hem niks doen van de dingen dat hij goed kan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.