Thuis Makers van ‘Thuis’ verklappen het al: “Staat er te gebeuren in de midseasonfinale”
PMN
Makers van ‘Thuis’ verklappen het al: “Staat er te gebeuren in de midseasonfinale”
Foto: VRT1

De makers van ‘Thuis’ kondigen voor het eerst een midseasonfinale aan. Bij de concurrenten van ‘Familie’ is dat al langer een gewoonte. Nu dus ook bij ‘Thuis’.

Voor het eerst is er een midseasonfinale in ‘Thuis’. Die staat ingepland op vrijdag 29 maart. Verschillende verhaallijnen bereiken dan hun climax.

In de midseasonfinale staat vooral het verhaal van Bob (Christophe Haddad) centraal. Die kreeg te horen dat hij opnieuw kanker heeft, maar dit keert val het niet meer te genezen. Hij vraagt aan zijn ex-vriendin Tamara (Tine Priem) om nog een allerlaatste reis met de kleine Leo te mogen maken.

Die reis vindt plaats op de dag van de midseasonfinale. Het is meteen ook de laatste keer dat we Bob in ‘Thuis’ zullen zien. 

Meer aan de hand?
“Zijn personage bereidt zijn afscheid stillaan voor, en wil er iets moois van maken met zijn ex-vrouw Tamara, beste vriend Lowie en alle andere mensen die hij graag ziet. Helaas is er één bittere toets in dit verhaal: Bob kan niet rekenen op het begrip van Christine en Adil”, legt ‘Thuis’-woordvoerder Ira Stevaert uit in Het Laatste Nieuws. 

“Zijn ex-vrouw Christine broedt op een plannetje en gelooft niets van Bobs diagnose. Liegt Bob echt over zijn ziekte en is hij iets van plan met zijn zoontje Leo?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.