Interview Kristof Goffin en Evelien Van Hamme uit ‘Dertigers’ blikken al vooruit naar kerstspecial
WVDS

Op dinsdag 20 december is het zover: de originele vriendengroep uit Dertigers komt een allerlaatste keer samen in een heerlijke kerstspecial. Ze trekken daarvoor naar Fins Lapland om in de sneeuw en tussen de rendieren kerst te vieren.

Showbizz24 vroeg aan Kristof Goffin en Evelien Van Hamme of ze er al iets over kwijt konden. En ze willen maar al te graag kijkers verlekkeren met een paar uitspraken over de show.

Evelien: “Wij willen heel graag eindelijk tonen aan de kijkers hoe het geworden is.”

Kristof: “Het gaat keigoed zijn, we kunnen niet wachten om het te laten zien.”

“Fins Lapland was prachtig, de koudste temperatuur die we gehad hebben is -11 en nu is het -3, dus voor ons is het in België momenteel heel warm”, grappen Kristof en Evelien.

“Alex (Kristof Goffin) en Elias (Yemi Oduwale) zitten midden in een verbouwing. Tussen Caroline (Carmen Lauwers), Tinne (Evelien Van Hamme) en Bart (Tom Dingenen) is er nog steeds een driehoek. En Saar en Pieter is er nog een verhaallijn die spannend is”, wil Evelien al kwijt over de verhaallijnen.

Ze vertellen ook hoe het voor hen voelt nu ze weten dat Dertigers wel doorgaat met een nieuwe cast. Verder vertellen Evelien en Kristof nog hoe zij de kerstperiode beleven. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.