Junior Planckaert oogst enorm veel bewondering met straffe prestatie
LHX
Junior Planckaert oogst enorm veel bewondering met straffe prestatie
Foto: Photo News

Lange tijd leek het erop dat de familie Planckaert voorgoed afscheid zou nemen van haar Ardense vierkantshoeve, maar op die beslissing zijn ze teruggekomen. Vanaf deze kerstperiode wordt ze weer opengesteld voor het publiek.

Toen de verkoop van de vierkantshoeve op het laatste moment afsprong, besefte de familie Planckaert dat het nog geen tijd was om afscheid te nemen. Wel hebben ze hun concept vernieuwd.

Vanaf nu verhuren ze maar tien kamers, en enkel tijdens bepaalde themaweekends. De hele familie is er steeds zelf aanwezig en legt de gasten enorm in de watten met heerlijk eten en gezellige activiteiten. 

(Lees verder onder de post.)

Een barbecue kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Het bijzondere is dat Junior Planckaert die helemaal zelf in elkaar gestoken heeft.

"Een zelfgemaakte OFYR om onze klanten zo goed mogelijk te verwennen", schrijft hij op Instagram bij enkele indrukwekkende foto's. "Nu mis ik enkel nog een lekker sappig stukje vlees."

Een OFYR is een kegelvormige vuurschaal met een brede, platte rand. De kegel wordt gevuld met hout en op die manier wordt de rand verwarmd.

De volgers van Junior zijn enorm onder de indruk van zijn creatie. "Prachtig", reageren ze. "Pure klasse." "Knap gedaan!" "Hoe tof is dat?"

Ook Pauline De Vos, Juniors vriendin, is trots op hem. "Wijs gedaan! Nu al zin in", klinkt het bij haar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Junior Planckaert (@juniorplanckaert)

Meer nieuws

Meer nieuws

.