Jacotte Brokken haalt fel uit: “Kan me absoluut gestolen worden!”
ASX
Jacotte Brokken haalt fel uit: “Kan me absoluut gestolen worden!”
Foto: Photonews

Gisteren stelde Mustii, de Brusselse zanger die in mei ons land vertegenwoordigt op het Eurovisiesongfestival, zijn inzending in primeur voor aan een handjevol gelukkigen. Eén van hen was weervrouw Jacotte Brokken.

Op een filmpje van songfestival.be is te zien dat Jacotte alvast sterk onder de indruk is van onze inzending, die op dinsdag 20 februari aan het grote publiek voorgesteld wordt. “Het komt keihard binnen”, aldus de sympathieke weervrouw.

Toch moet er Jacotte nog iets van het hart over het Eurovisiesongfestival. Heel wat fans uiten felle kritiek op de deelname van Israël. Dat heeft uiteraard alles te maken met de oorlog in de Gazastrook. Er wordt luid geopperd om Israël niet te laten deelnemen aan het komende Songfestival in Malmö.

Diezelfde mening is ook Jacotte toegedaan. “Eurovision kan me absoluut gestolen worden als we een bepaald land niet snel uit de line-up kegelen”, klinkt het fel op Instagram Stories. Gisteren nog liet de organisatie weten niet te bezwijken onder de druk. “Israël mag zeker deelnemen”, klinkt het in een officieel persbericht van de Eurovision Broadcasting Union.

Jacotte Brokken

Meer nieuws

Meer nieuws

.