Iluna Timmerman moet er niet meer van weten en grijpt in: “Het is genoeg geweest”
PMN
Iluna Timmerman moet er niet meer van weten en grijpt in: “Het is genoeg geweest”
Foto: Eén

Iluna Timmerman studeert aan de Universiteit van Namen. Ze is de dochter van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman. Iluna heeft ook haar eerste examens op de universiteit achter de rug.

Iluna Timmerman is al bij al tevreden over haar eerste reeks examens. Ze had enkel op Wiskunde een buis. Al heeft ze voor dat vak nog twee herkansingen.

De oudste dochter van Stephanie Planckaert heeft tijdens het blokken een drastisch besluit genomen. Zo zit ze niet meer op Instagram. Een heel bewuste keuze van haar.

Eerste stap

“Je begint automatisch te scrollen, en voor je het weet ben je een uur verder. Tijdens de blokperiode had ik het gevoel dat ik tijd te kort kwam. Ik had behoefte aan een reset", vertelt ze in TV-Familie.

“Dat was de eerste stap en heeft me enorm geholpen. Ik besef nu dat de sociale media geen must zijn voor mij. Ik zit er al een maand niet meer op en vind het best leuk."

Er was één keer dat Iluna wel moest slikken. “Ik kan nu Taylor Swift niet meer volgen. Dat ze een nieuw album aankondigde, hoorde ik pas twee dagen later van mijn lief.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.