Iedereen zegt hetzelfde na eerste aflevering van 'Château Planckaert'
LHX
Iedereen zegt hetzelfde na eerste aflevering van 'Château Planckaert'
Foto: VRT

Het vorige seizoen van 'Château Planckaert' eindigde in mei 2023. Nu kunnen de fans van de familie Planckaert eindelijk weer aan hun trekken komen.

Afgelopen zondag begon er een nieuw seizoen van 'Château Planckaert'. Daarin wordt er, hoewel er inmiddels besloten is om niet met de hele familie naar Frankrijk te verhuizen, volop verder gebouwd aan het Franse kasteel.

De eerste aflevering wordt alvast onthaald op massaal veel enthousiaste reacties. Wat de meeste kijkers zo geweldig vinden, is de liefde die van het scherm spat.

"Een familie met veel respect en liefde voor elkaar, dat doet deugd. Hardwerkende mensen die prachtig werk leveren", reageren ze op sociale media.

"Ze mogen zeggen wat ze willen, maar dat is de tofste en liefste familie, en harde werkers", klinkt het ook. "Dat zijn mensen die elkaar graag zien. Wie je bent, maakt niet uit. Zo zijn ze, dat maakt de serie zo mooi."

"Wat een geweldige familie, ik ben zo blij om ze terug te zien!" "Zo mooi, emotioneel, hartverwarmend... Wat een toffe familie." "Zo mooi om naar te kijken, met een lach en een traan... Altijd weer genieten."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VRT 1 (@vrt1be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.