Château Planckaert Iedereen van z'n sokken geblazen door Iluna Timmerman: "Kippenvelmoment!"
COS
Iedereen van z'n sokken geblazen door Iluna Timmerman: "Kippenvelmoment!"
Foto: Eén

Nog geen 'Château Planckaert', wel al 'Glamping Planckaert'. Het eerste glamping-weekend is achter de rug. De gasten én de Planckaerts zelf hebben er enorm van genoten.

Eddy Planckaert, Stephanie Planckaert, Junior Planckaert en Francesco Planckaert... allemaal deelden ze beelden van afgelopen weekend. Ze ontvingen voor het eerst gasten op hun kasteeldomein in hun glampingtenten. 

Er werd lekker gegeten, er werden spelletjes gespeeld, maar er werd ook gezongen door niemand minder dan Iluna Timmerman. We kregen daar al beelden van te zien, maar nonkel Francesco heeft nu zelf ook een filmpje gedeeld.

"Dit is een liedje dat ik zelf heb geschreven. Het is een Frans. En het is de eerste keer dat ik het ga zingen voor iemand anders dan mezelf", zegt Iluna vanachter haar piano. Wat volgt, zorgt bij iedereen voor kippenvel.

"Wauw, wat een prachtige stem!", lezen we. "Wat een talent!", vindt nog iemand. "Prachtig gezongen, kippenvelmoment, zo'n mooie stem!" En: "Zo'n mooie stem! Daar moet je meer mee doen."

"Wat een stem, Iluna. Ik kon maar van een kort fragment genieten maar zo mooi die tekst. Het doet me denken aan Angèle... Jij hebt talent!", merkt een fan op. "Meedoen aan 'The Voice', Iluna", stelt iemand nog voor.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/reel/CgwpZDUL0Ah/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.