Down The Road Iedereen is het opgevallen bij deelnemers 'Down The Road' na fragment van aflevering van vanavond
PMN
Iedereen is het opgevallen bij deelnemers 'Down The Road' na fragment van aflevering van vanavond
Foto: VRT

Vanavond is er een nieuwe aflevering van ‘Down The Road’. Er staat de deelnemers opnieuw een fantastisch avontuur te wachten. Al is niet iedereen er even gerust in.

Vanavond is het weer zover: een gloednieuwe aflevering van het populaire programma 'Down The Road'.

De deelnemers staan weer een fantastisch avontuur te wachten, maar niet iedereen is even gerust.

Tijdens hun reis door Canada staat hen namelijk een trip met een privéjet te wachten naar de nieuwe bestemming.

Rebecca, één van de deelnemers, zag dit echter niet zitten. "Ik ben niet bang van water, maar toen ik in het vliegtuig zat wel", vertelt ze openhartig.

Ondanks haar twijfels heeft Rebecca toch de moed gevonden om de uitdaging aan te gaan. "Er zitten veel redenen in mijn hoofd om het niet te doen, maar ik heb toch besloten om het te proberen", aldus de dappere Rebecca.
(Lees verder onder de foto)

Gelukkig stond Evert haar bij en troostte haar tijdens de vlucht.

De fans van 'Down The Road' zijn al volop enthousiast in afwachting van deze bijzondere aflevering. "Het is fantastisch om te zien hoe goed de deelnemers voor elkaar zorgen en elkaar steunen", zeggen de fans.

"Het zijn stuk voor stuk toppers. We zouden allemaal een voorbeeld aan hen moeten nemen. De wereld zou er veel mooier uitzien!"

Met de aflevering van vanavond belooft 'Down The Road' weer een mooi staaltje televisie te worden.

Het avontuurlijke reisgezelschap laat zien dat zij volwaardige individuen zijn die in staat zijn om hun grenzen te verleggen en angsten te overwinnen.

Mis vanavond dus zeker niet de nieuwe aflevering van 'Down The Road'. Het belooft een avontuur te worden vol emoties, vriendschap en persoonlijke groei.

Meer nieuws

Meer nieuws

.