Down The Road Het is zover: Formidabel voor ‘Down The Road’
PMN
Het is zover: Formidabel voor ‘Down The Road’
Foto: VRT

Zondag is er al de derde aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Down The Road’. Dieter Coppens is met Saar en de rest van de groep naar Canada getrokken. Daar verleggen ze allemaal hun grenzen.

'Down The Road' heeft ook dit seizoen zijn start niet gemist. Vlaanderen loopt warm voor Dieter Coppens en de rest van het gezelschap.

Het nieuwe seizoen kent een beresterke start. De eerste aflevering behaalde net geen miljoen kijkers. De tweede aflevering ging zelfs over het miljoen kijkers.

Die twee aflevering behaalde 1.130.825 kijkers. Het was meteen het best bekeken programma van die dag.

Down The Road’ is meer dan alleen een televisieprogramma. Het raakt de harten van de kijkers en slaagt erin om vooroordelen en stigma's rond mensen met een beperking weg te nemen.
(Lees verder onder de foto)

Het toont de kracht en veerkracht van deze mensen en laat zien dat ze in staat zijn om uitdagingen aan te gaan en hun dromen na te streven.

Het succes van het programma wordt ook weerspiegeld in de reacties van de kijkers. Op sociale media wordt er vol lof gesproken over ‘Down The Road’.

Velen vinden het inspirerend en ontroerend om te zien hoe de deelnemers hun grenzen verleggen en samen nieuwe avonturen beleven.

Naast het avontuurlijke aspect van de reis, is er ook ruimte voor emotie en persoonlijke groei.

De deelnemers delen hun verhalen en gevoelens met elkaar en met Dieter. Het programma toont de kwetsbaarheid, maar ook de kracht van deze mensen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.