Heel straf! Niels Destadsbader geeft al zijn criticasters lik op stuk
COS

Niels Destadsbader was de afgelopen weken kop van Jut. Op sociale media kreeg hij het onder meer zwaar te verduren omwille van zijn interventies tijdens het WK.

Niels Destadsbader is een sportfan in hart en nieren. Ook voetbal kan hem erg bekoren. Het was nochtans wel verrassend toen we Niels bij aanvang van het WK tijdens de voor- en nabeschouwingen te zien kregen.

Zo schakelde Karl Vannieuwkerke af en toe over naar Niels voor sfeerverslagen vanuit cafés en voetbalkantines. "Zijn contract moet renderen, hè", klonk het op Twitter. En: "Beschamend was het optreden van Niels Destadsbader."

Nu geeft Niels de criticasters over zijn WK-interventies lik op stuk. Niels staat namelijk aan de leiding van de Sporza WK-pronostiek bij de BV's. Met 303 punten doet hij het iets beter dan Maarten Vangramberen (301) op plek 2.

"Ik vind meespelen met de WK-pronostiek wel grappig, want ik kijk veel matchen van het WK op een andere manier nu. Je wordt als het ware supporter van je eigen pronostiek", zegt Niels aan Sporza.

Niels voorspelde zelfs dat Marokko met 1-0 zou winnen van Portugal. Tegen Frankrijk ziet Niels Marokko dan weer niet winnen. Frankrijk wordt volgens de zanger en presentator opnieuw wereldkampioen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.