Heel pijnlijk voor Niels Destadsbader en Dieter Coppens voor stripact: "Hadden ze ons niet gezegd"

door: COS
Dieter Coppens en Niels Destadsbader
Afbeelding bron: VRT - Damon De Backer

Niels Destadsbader en Dieter Coppens gaan samen met zes andere BV's uit de kleren voor 'Kom op tegen Kanker, alles in de strijd'. De stripact werd op woensdag 26 oktober opgenomen.

Of alles goed verlopen is, dat komen we donderdag 3 november te weten. Wel verklapte Niels Destadsbader bij Radio 2 al dat hij moeite heeft met zijn broek uitdoen. "Het is me al eens overkomen om te veel broek mee te pakken", vertelde hij.

"Er is nu een extra factor bijgekomen. Da's een kleine scoop voor aflevering 3. We hebben ons gisteren laten waxen, want dat doen strippers dus ook", onthult Niels. "Om je borstkas breder te doen lijken", vult Dieter Coppens aan. "En dat is niet gelukt."

"Het probleem is dus: als je geen spieren hebt, dan lijkt je borstkas dus niet breder, maar lijk je op een twaalfjarige", merkt Dieter op. "En dat niet alleen...", zegt Niels terwijl hij zijn T-shirt uitdoet en Dieter vraagt te omschrijven wat hij ziet.

"Ik zie heel veel rode boebeltjes. Het lijkt wel alsof zijn twee tepels bevallen zijn van heel veel kleintjes", grapt Dieter. "Ze hadden ons dat niet gezegd. 'Morgen is dat voorbij', zeiden ze." En dan moet het jeuken nog komen...