Château Planckaert Francesco Planckaert overduidelijk: "Magali en ik voelen ons daar totaal niet schuldig over"
COS
Francesco Planckaert overduidelijk: "Magali en ik voelen ons daar totaal niet schuldig over"
Foto: Photonews

'Château Planckaert' bracht ons de afgelopen weken elke zondag naar Frankrijk. De droom van Eddy Planckaert is om met de hele familie op het kasteeldomein in Lurcy-Lévis te gaan wonen.

Eddy Planckaert heeft zijn grote droom moeten opbergen. Zijn kinderen zijn niet van plan om definitief naar Frankrijk te verhuizen. Zo is het voor Francesco Planckaert en zijn gezin "praktisch onmogelijk" om naar het zuiden te verhuizen.

"Papa weet dat en heeft zich daar nu ook bij neergelegd", zegt Francesco in Primo over het feit dat Eddy zijn droom moet opbergen. "Magali en ik voelen ons daar totaal niet schuldig over", verduidelijk hij.

"De aankoop van het kasteel was een gezamenlijke droom. En het is nog altijd de bedoeling om het kasteel uit te baten", zegt Francesco. Dat Eddy voor zichzelf een definitieve verhuis ziet, begrijpt hij wel.

"Maar voor ons ligt dat wat moeilijker en ook al ziet hij het liever anders: papa kan dat zeker begrijpen. Dit zorgt dus niet voor onrust of zo", benadrukt Francesco Planckaert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.