Fans schieten Niels Destadsbader te hulp: “We moesten iets doen”
PMN
Fans schieten Niels Destadsbader te hulp: “We moesten iets doen”
Foto: Photonews

Vrijdagmiddag is de loft van Niels Destadsbader uitgebrand. Er brak brand uit in het bedrijf waar hij boven zijn woning had. Niels is nog steeds aan het bekomen van de emoties.

Niels Destadsbader is door de brand in zijn loft alles kwijt. Iedereen leeft erg met hem mee. Dat is ook zo bij zijn fans.

Zo zijn er de ‘Stadsiegirl’. Zij willen iets doen voor hun idool. “Wij als de stadsiegirls, volgen Niels al sinds zijn muziek ons heeft samengebracht.”

Zij hebben natuurlijk ook het vreselijk nieuws te horen gekregen. “Het was hartverscheurend”, reageren ze bij Redactie24. “Wij wilden iets doen.”

Ze besloten om een crowdfunding op poten te zetten. “Hij is alles kwijt. Wij weten dat de verzekering wel gaat tussenkomen maar, wat wij vooral heel erg vinden is, dat hij buiten de loft ook al zijn herinneringen en dingen die van emotionele waarde zijn kwijt is.”
 

Crowdfunding

“Denk maar aan alle awards die hij in zijn carrière tot nu al heeft gehad en dan noem ik nog maar iets kleins. Daarom zouden wij daar iets aan willen doen.” 

“Zijn persoonlijke spullen en herinneringen kunnen wij niet terug brengen, maar wij willen proberen om toch iets te betekenen en laten weten dat zijn fans achter hem staan.”

Ze hebben een crowdfunding opgestart. Ze willen voor Niels zo’n 2.500 euro inzamelen.

Wie geld wil doneren, kan dat doen via deze link: https://steunactie.be/actie/loft-uitgebrand-niels-destadsbader/-33682
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.