Eén deelt bijzonder droevig nieuws: 'Marcel uit 'Hotel Romantiek' overleden'
COS
Eén deelt bijzonder droevig nieuws: 'Marcel uit 'Hotel Romantiek' overleden'
Foto: VRT

Onlangs zagen we het vierde seizoen van 'Hotel Romantiek' op Eén. Het programma leverde verschillende koppels op. Vier koppels zijn nog steeds samen.

Na het geweldige liefdesnieuws van het afgelopen seizoen van 'Hotel Romantiek', moet zender Eén nu enorm droevig nieuws meedelen. "We vernemen zonet het overlijden van Marcel, één van de geliefde deelnemers van 'Hotel Romantiek'. We wensen zijn familie en vrienden veel warmte toe."

Marcel werd 83 jaar en was afkomstig uit Wommelgem. Marcel nam als gescheiden man deel aan 'Hotel Romantiek'. Hij was camionchauffeur voor het leger en was lid van de oud-paracommandoclub. Door het leger zag hij heel wat van de wereld.

Marcel was de oudste van de 'Hotel Romantiek'-groep. Als 83-jarige was hij wel nog heel actief. Hij zat in de wielerclub, zwom iedere week en wandelde dagelijks vijf kilometer om zijn krant te halen. Het overlijden komt dan ook als een grote schok.

"Zo onverwacht! Vorige woensdag waren we nog samen met de groep. We zullen hem missen! Rust zacht lieve Marcel", reageert 'Hotel Romantiek'-deelneemster Brigitte op het nieuws. Wij wensen de familie en vrienden van Marcel heel veel sterkte toe.

https://www.instagram.com/p/CmLwIGEsp15/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.