Dieter Coppens op de vingers getikt door zijn kinderen: "Confronteren ze me dikwijls mee"
COS
Dieter Coppens op de vingers getikt door zijn kinderen: "Confronteren ze me dikwijls mee"
Foto: Instagram @coppensdieter

Dieter Coppens en zijn echtgenote Rut zijn de trotse ouders van drie kinderen. Dochters Suzy en Lou en zoon Francis zijn al drie tieners.

Elke zondag zien we Dieter Coppens in het nieuwe seizoen van 'Down The Road'. Door alle kijkers worden begeleidster Saar Pelgrims en Dieter voortdurend overspoeld met lof voor de manier waarop ze omgaan met hun reisgenoten.

"Voor mijn reisgenoten heb ik veel geduld, maar voor mijn eigen kinderen iets minder", geeft Dieter toe in Story. "Suzy, Lou en Francis confronteren me daar dikwijls mee. Na zo'n reis ben ik meestal wat toleranter, maar na een maandje is dat alweer weg."

"Dat komt vooral omdat ik mijn kinderen zo goed ken, ik weet perfect waar hun grenzen liggen. En dus kan ik al eens zeggen: 'Sorry, maar nu moet je meer je best doen, want je bent lui.' Als ik voor de duizendste keer iets moet herhalen, zal ik mijn stem wel verheffen", zegt Dieter.

"Bijvoorbeeld als Francis weer rustig op zijn iPad zit te netflixen terwijl hij eigenlijk zou moeten studeren, of als Lou voor de zoveelste keer commentaar op haar broer geeft, of omdat Suzy de handdoek in een bolletje blijft vouwen in plaats van hem opten te hangen na het douchen..."

"Tijdens 'Down The Road' moet ik geen moeite doen om geduldig te zijn. Ik word niet op de proef gesteld en moet me ook zeker niet inhouden", besluit Dieter in het weekblad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.