BREAKING NEWS Danira Boukhriss Terkessidis is zwanger
PMN
Danira Boukhriss Terkessidis is zwanger
Foto: Photonews

Danira Boukhriss Terkessidis heeft groot nieuws te melden. Het VRT-gezicht maakte het nieuws zelf bekend op haar Instagram. Ze deed dat zondagavond.

Presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis heeft op haar Instagram voor groot nieuws gezorgd.

Ze deelde een foto van haarzelf met een soesje in haar hand. Het bijschrift luidt: "Voor één keer geen foodbaby... maar wel Baby Boukhriss Kerremans die eraan komt".

Met deze foto onthult Danira dat zij en haar vriend, acteur Ward Kerremans, in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje samen.
(Lees verder onder de foto)

Danira Boukhriss
VRT1

De aankondiging zorgde voor een stortvloed aan gelukwensen van haar volgers, die haar massaal feliciteerden met het nieuws.

Het is niet de eerste keer dat Ward vader wordt, aangezien hij al een zoontje genaamd Younes heeft uit een eerdere relatie.

Gelukkig kan het gezin binnenkort uitgebreid worden met de komst van Danira's baby.

Ward heeft eerder laten weten dat zijn zoontje het uitstekend kan vinden met Danira, waardoor de komst van hun gezamenlijke kindje alleen maar extra bijzonder zal zijn.
(Lees verder onder de foto)

De timing van de aankondiging is perfect, met Danira genietend van een heerlijk gebakje terwijl ze haar zwangerschap bekendmaakte. Dit is zeker een moment dat ze nooit zullen vergeten.

Nu de gelukkige ouders in spe kunnen rekenen op een overvloed aan felicitaties van hun fans, lijken ze klaar te zijn voor dit volgende hoofdstuk in hun leven.

We kunnen niet wachten om meer te horen over Danira's zwangerschap en de komst van hun kleine wonder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.