Zanger Alvaro Soler in het huwelijksbootje gestapt: Hij deelt prachtige foto's van het huwelijk
COS
Zanger Alvaro Soler in het huwelijksbootje gestapt: Hij deelt prachtige foto's van het huwelijk
Foto: Photonews

Alvaro Soler is een Spaans-Duitse zanger. Ook in België en Nederland scoorde hij heel wat hits. Zijn meest recente hit 'Muero' wordt vaak op de radio gedraaid.

Alvaro Soler werd bekend met het nummer 'El Mismo Sol'. Daarna volgde 'Sofia', dat in de Vlaamse Ultratop 50 de eerste plek haalde. Ook 'La Cintura' en 'Magia' deden het goed in de hitlijsten. Vorig jaar was er het catchy nummer 'Sólo Para Ti'.

De zanger heeft nu heel bijzonder nieuws. Op 23 mei stapte Alvaro in het huwelijksbootje met Melanie Kroll, een bekend Duits model. Pas recent deelde Alvaro foto's van zijn huwelijksdag. Melanie droeg een mooie witte jurk en ook Alvaro koos een licht kleur voor zijn kostuum.

Alvaro kwam al vaak langs in België. Hij heeft ook een bijzondere link met ons land. De grootmoeder van Alvaro groeide namelijk op in Brasschaat. Dat vertelde de zanger in 2015, toen hij tijdens 'K3 zoekt K3' een optreden gaf met toenmalige kandidates Jindra en Marthe.

Met K3'tje Marthe De Pillecyn heeft Alvaro nog steeds contact. Dat vertelde Marthe vorig jaar in de podcast '22 Minuten Stomme Vragen'. "Ik ben voor corona naar zijn optreden gegaan. Hij had mij uitgenodigd. Ik vind het heel fijn dat dat contact toch wel gebleven is", aldus Marthe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.