Sarah van Soelen deelt confronterende foto van verslaving: "Ging mezelf steeds meer verdoven"

door: COS
Sarah van Soelen
Afbeelding bron: Instagram @sarahvansoelen

Sarah van Soelen leerden we vorig jaar kennen als de nieuwe vriendin van André Hazes. Intussen is hun relatie alweer voorbij.

Sarah van Soelen werd in een handomdraai bekend. Ook haar persoonlijke leven werd openbaar. Zo werd ook bekend dat Sarah in het verleden met een drugs- en drankprobleem kampte.

In een vragenrondje op Instagram vroeg een volger Sarah een foto te delen uit de periode waarin ze nog drank en drugs gebruikte. "Ik zeg je eerlijk: ik heb zeker een leuke tijd gehad, maar dat wilde niet zeggen dat ik echt gelukkig was", schrijft ze bij de foto.

"De feestjes, tuurlijk was dat leuk... alleen merkte ik dat ik mezelf steeds meer ging verdoven om naar niet te voelen. Ik ging steeds meer feesten, drinken en gebruiken. M'n ogen werden dof en ik was op een gegeven moment helemaal op! Het is en blijft een sluipmoordenaar."

"Dit is een foto van ongeveer vier jaar geleden, een totaal andere Saar! Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gemaakt twee jaar geleden", zegt Sarah die deze week twee jaar clean en sober is.

Sarah van Soelen deelt foto van zichzelf tijdens periode alcoholprobleem
Afbeelding bron: Instagram @sarahvansoelen