‘Full House’ - acteurs helemaal van slag na overlijden van Bob Saget: “Gebroken en totaal van streek”
PMN

De week is begonnen met vreselijk nieuws. ‘Full House’ - acteur Bob Saget is totaal onverwacht overleden.

Bob Saget werd op 65-jarige leeftijd dood teruggevonden op zijn hotelkamer in Orlando. Zijn dood komt in Hollywood aan als een echte shock.

Bob Saget werd wereldberoemd door zijn rol als Danny Tanner in ‘Full House’. De acteurs uit de reeks zijn totaal van slag door zijn overlijden.

John Stamos speelde van 1987 tot 1995 mee in ‘Full House’. Hij raakte goed bevriend met Bob. Ook hun vrouwen kennen elkaar goed.

“Ik ben gebroken. Ik ben totaal van streek. Ik zal nooit meer zo’n vriend vinden. Ik hou zoveel van je, Bobby”, citeert ‘De Telegraaf’ hem.

Candace Cameron Bure, die Sagets oudste dochter D.J. Tanner speelde, is ook erg getroffen door het overlijden. “Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik heb geen woorden. Bob was een van de beste mensen die ik ooit heb gekend in mijn leven. Ik hield zoveel van hem.”

Ook de tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen reageerden. Ze speelden afwisselend de rol van Michelle. “Bob was de meest liefhebbende, meelevende en genereuze man. We zijn diep bedroefd dat hij niet meer onder ons is, maar we weten dat hij ons zal blijven bijstaan om ons te leiden op de elegante manier die we van hem kennen.”

Collega Dave Coulier, die de rol van Joey Gladstone vertolkte, is in diepe rouw. “Mijn hart is gebroken. Ik hou van je, Bob. Voor altijd je broer, Dave.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.