Erica Meiland lokt veel negatieve commentaar uit met filmpje: "Tenenkrommend is het"
COS
Erica Meiland lokt veel negatieve commentaar uit met filmpje: "Tenenkrommend is het"
Foto: Instagram @ericameiland

Het lukt Martien Meiland en zijn familie maar niet om een koper te vinden voor hun Chateau Marillaux. Ze hebben nu een opvallende stap genomen.

De Meilandjes verlaagden de verkoopprijs van hun kasteel al enkele keren. Ze vragen er nu 'amper' 795.000 euro voor. Hun makelaarsduo heeft nu besloten te gaan vloggen om het kasteel aan te prijzen.

Hoewel veel fans van de familie Meiland de filmpjes helemaal geweldig vinden, zijn er ook een heleboel die de vlogs maar niks vinden. "Oh mijn god! En die moeten een kasteel van 8 ton verkopen? Tenenkrommend dit... Zijn dit serieuze makelaars?", lezen we op Instagram.

"Beetje irritant dit. Kan er niet lang naar kijken. Terwijl ik de Meilandjes heerlijk vindt", reageert een andere fan. "Veel sterkte met de verkoop! Weet niet of die clowns meerwaarde zijn voor de verkoop", merkt nog iemand op.

"Tenenkrommend promotiefilmpje. De wanhoop moet wel erg groot zijn", zegt een volger. "Ik zou een serieuze makelaar nemen. Deze zijn echt niet serieus. Vind dat ze de familie door het slijk halen en jullie en jullie kasteel zo in een verkeerd daglicht stellen."

https://www.instagram.com/tv/CYohLrkFkzt/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.