Chrissy Teigen en John Legend verliezen derde kindje: “We ervaren pijn die we nooit eerder voelden”
COS
Chrissy Teigen en John Legend verliezen derde kindje: “We ervaren pijn die we nooit eerder voelden”
Foto: Instagram @chrissyteigen

John Legend en Chrissy Teigen waren in blijde verwachting van een derde kindje. Enkele dagen geleden werd Chrissy opgenomen in het ziekenhuis met zware bloedingen.

John Legend en Chrissy Teigen zijn al sinds 2013 met elkaar getrouwd. Ze hebben twee kindjes: 4-jarige dochter Luna en 2-jarige zoon Miles. In de videoclip van ‘Wild’ toonde het koppel Chrissy’s beginnend babybuikje voor de eerste keer.

Op sociale media laat het koppel weten dat ze afscheid moesten nemen van hun derde kindje, dat ze ondertussen de naam Jack hadden gegeven. “We zijn in shock en ervaren pijn waarvan je alleen maar hoort, een soort pijn die we nog nooit eerder voelden”, schrijft Chrissy.

Enkele dagen geleden werd Chrissy opgenomen in het ziekenhuis omwille van bloedingen. Ze kreeg verschillende bloedtransfusies, maar die mochten niet baten. “Naar huis rijden zonder baby. Hoe kan dit de werkelijkheid zijn”, reageert Chrissy vol ongeloof op Twitter.

“Niet elke dag kan gevuld zijn met zonneschijn. In deze donkere dagen zullen we rouwen en huilen, maar we zullen elkaar knuffelen en elkaar meer dan ooit liefhebben en er samen door geraken”, aldus Chrissy in haar emotionele bericht.

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u/?utm_source=ig_web_copy_link

https://twitter.com/chrissyteigen/status/1311523032289091584

Meer nieuws

Meer nieuws

.