Zwangere Hanne Verbruggen moet verstek laten gaan: Dit wordt haar vervanger bij K3
LHX
Zwangere Hanne Verbruggen moet verstek laten gaan: Dit wordt haar vervanger bij K3
Foto: Photonews

Tot voor kort stond de zwangere Hanne Verbruggen nog vol energie naast de andere K3'tjes op het podium, maar sinds kort gaat het minder goed met haar. Zondag werd het K3-concert in Plopsa Indoor nog afgelast omdat ze moest rusten.

Het is te lastig geworden voor Hanne Verbruggen om nog op te treden met K3. Studio 100 laat weten dat ze op doktersadvies niet langer zal optreden tot de geboorte van haar baby. "Het gaat goed met Hanne en de baby, maar op doktersadvies werd beslist om Hanne vanaf aanstaande zaterdag te vervangen", staat er op de website.

Die vervanging neemt niemand minder dan Diede van den Heuvel voor haar rekening. Geen grote verrassing, want ze schopte het nog tot in de finale van 'K2 zoekt K3' en was erg populair bij het publiek.

"In de afgelopen weken heeft Diede aan alle repetities meegedaan om er zo klaar voor te zijn wanneer Hanne stopt", laat Marthe De Pillecyn weten. "Ze is, weliswaar tijdelijk, een grote aanwinst."

Ook Diede zelf ziet het helemaal zitten. "Een droom die uitkomt", noemt ze het. "Toen ze vanuit Studio 100 belden en vroegen of ik Hanne tijdelijk wil vervangen, heb ik direct ja gezegd."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.