Zorgen om zwangere Hanne Verbruggen van K3: Studio 100 grijpt in
COS

De meisjes van K3 hebben een paar drukke weken achter de rug. Er waren een heleboel 'Kom Erbij'-shows, maar ook de opnames van 'Liefde Voor Muziek'.

Voor Hanne Verbruggen is het allemaal nog een tikkeltje zwaarder dan voor haar K3-collega's Julia Boschman en Marthe De Pillecyn. Hanne is namelijk al meer dan zeven maanden zwanger van haar eerste kindje.

Hanne deed het de afgelopen weken een beetje rustiger aan. Zo waren Marthe en Julia onlangs met z'n tweetjes op stap voor de persdagen in Nederland en Vlaanderen, zodat Hanne kon uitrusten. Nu grijpt Studio 100 opnieuw in.

"Omdat Hanne omwille van haar zwangerschap wat rust nodig heeft, zullen de optredens in Plopsa Indoor Hasselt dit weekend niet kunnen doorgaan", weet fanpagina K3 Highlights. "Voor zowel Hanne als Studio 100 staat gezondheid voorop!"

De optredens zullen daarom vervangen worden door meet & greets in Plopsa Station Antwerp en Plopsa Indoor Hasselt. Hanne zal er dus nog wel gewoon bij zijn, maar moet haar energie sparen voor komende optredens.

Officieel is er nog niks bekend over de aankomende shows in Nederland. Op 5 en 6 november staan de meisjes zes keer in Groningen. Daarna zouden ook nog Den Bosch, Apeldoorn, Amsterdam en Breda moeten volgen.

https://www.instagram.com/p/CkQXoouogYw/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.