Zita en Nono weten wat hen te wachten staat na uitspraak Koen Wauters: "Dat lijkt me fantastisch!"
COS

Koen Wauters kreeg deze maand slecht nieuws te horen. Hij zal op zijn 55ste niet kunnen deelnemen aan zijn veertiende Dakar-rally.

Koen Wauters schreef het afgelopen jaar het boek 'Koen ik Dakar' over al zijn avonturen doorheen de jaren. Koen zegt daarin dat hij bang is dat z'n leven saaier zal worden of zijn lijf geen avontuur meer aankan. Koen beseft dat als hij nog iets wil doen, het nu moet gebeuren.

"Ik ben inderdaad bang, ik heb heel veel vraagtekens bij de periode die komt in mijn leven", zegt Koen in Dag Allemaal. Gaat zijn leven niet te saai worden? En zal hij zich op het podium kunnen blijven smijten? 

"Er is nog zoveel wat ik met m'n kinderen wil meemaken, nog zoveel plaatsen op de wereld om samen te bezoeken. Al wil ik hen zelf hun keuzes laten maken, ze weten dat ik klaarsta. Ik wil mee, ik wil gaan!", zegt de Clouseau-zanger.

"En misschien komen er kleinkinderen en is dat weer heerlijk om me op te storten. Ik heb vrienden die intussen opa zijn en die helemaal herleven. 'Straks de kleinkinderen van school halen'... Dat lijkt me fantastisch", besluit Koen. Zita en Nono weten wat hen te wachten staat.

Meer nieuws

Meer nieuws

.