Over 2020 Zanger Danny Fabry heeft nieuwjaarswens voor alle BV’s die nog vrijgezel zijn: “Hopelijk lukt het hen dit jaar”
PMN
Zanger Danny Fabry heeft nieuwjaarswens voor alle BV’s die nog vrijgezel zijn: “Hopelijk lukt het hen dit jaar”
Foto: Photonews

Het is Nieuwjaar vandaag! Voor Danny Fabry het moment om samen met ons eens terug te blikken naar het voorbije jaar.

Danny Fabry vond het hoogtepunt van het voorbije jaar dat hij een contract mocht tekenen bij platenfirma CNR. “En net dat wanneer ik mijn vijftigjarige carrière vier”, legt de zanger uit aan Showbizz24.

Danny gaat een nieuw album uitbrengen. Het zal een overzicht worden van zijn carrière.

Het dieptepunt was voor hem de lockdowns. Net zoals bij alle andere artiesten werden ook optredens van Danny afgezegd.

“Wat me ook zal bijblijven zijn de vele mensen die sterven aan corona”, gaat hij verder. “En uiteraard de ziekenhuizen die het niet meer aankunnen.”

Danny vindt alle medewerkers van de zorg dan ook de figuren van het voorbije jaar. Hij hoopt dat we snel terug naar een normaal leven kunnen gaan zonder al die varianten.

De zanger staat nu een halve eeuw op het podium. “Het is voorbij gevlogen als alles vlot verloopt”, bedenkt hij zich. “Dat geluk ondervind ik ieder jaar van 1971 tot 2022 reeds.”

Danny sluit af met een wens voor alle vrijgezelle BV’s. “Ik hoop dat ze zeker een lief vinden dit jaar. Er gaat niets boven de liefde. Ik ben 24 jaar gehuwd, dus ik spreek van ondervinding.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.