Verloofde Natalia houdt het niet droog na verrassing van jewelste
STG
Verloofde Natalia houdt het niet droog na verrassing van jewelste
Foto: Instagram @nataliamusic

Afgelopen weekend vierde Natalia groot feest in de Lotto Arena. De zangeres staat twintig jaar op de planken en vierde dat met een spetterend concert.

Natalia staat twintig jaar op de planken. Enkele maanden geleden kwam de zangeres al met een fonkelnieuw album 'Hallelujah To The Beat', waarmee ze nu ook live het beste van zichzelf geeft.

Aankomend weekend geeft Natalia nog één keer het beste van zichzelf. Fans die vorig weekend al een kijkje gingen nemen, waren getuige van een romantisch moment.

De zangeres vroeg haar partner Frederik op het podium. Natalia plukte haar verloofde Frederik vijf jaar geleden al eens uit het publiek.

"Ik mag dan groot en breed zijn, als ik die foto’s zie, dan smelt mijn hart”

Op die manier stelde ze hem toen voor aan het grote publiek. Een onvergetelijk moment, dat ook in haar verjaardagsshow niet mocht ontbreken. Natalia bracht het nummer 'Rock your body'.

Frederik kon zijn tranen niet bedwingen. "Ik kon het echt niet droog houden. Ik mag dan groot en breed zijn, als ik die foto’s zie, dan smelt mijn hart”, klonk het emotioneel aan Het Nieuwsblad.

Hij heeft nog erg mooie woorden klaar over het nummer. “Luister naar haar nummer, kijk naar de manier waarop ze die brengt. Natuurlijk ben ik fier: dit is toch echt grote klasse!", besluit haar verloofde.

Meer nieuws

Meer nieuws

.