Interview Remi De Smet hoort Julia van K3 nog heel regelmatig en is er rotsvast van overtuigd bij haar: “Kan gewoon niet anders"
WVDS

Remi De Smet leerden we kennen tijdens de zoektocht naar een nieuw K3’tje. Er groeide spontaan een hechte band met Julia die uiteindelijk aan de slag kon bij het immens populaire meidentrio.

“Ja wij horen elkaar nog heel veel”, vertelt Remi enthousiast aan onze reporter. “Momenteel is het wel iets minder omdat ze in Barcelona zit voor ‘Liefde voor Muziek’ en optredens heeft in Nederland.” 

“Ze doet dat supergoed en ik vind het heel leuk dat we zo goed overeen blijven komen. We hebben elk ons eigen leven en carrière, dus het is niet dat we elkaar elke dag horen maar dat hoeft ook niet.”

“Je voelt aan sommige personen zonder ze alle dagen te horen dat je er voor elkaar bent en dat is bij ons zeker het geval.” 

Remi is er ook rotsvast van overtuigd dat Julia zich nog amuseert in haar rol van K3’tje. “Als je Julia bezig ziet op het podium dat kan gewoon niet anders.Ik denk dat ze ervoor geboren is, zeg ik altijd. Dat is gewoon K3.”

“Mocht ze het niet graag doen, veronderstel ik dat ze niet met zoveel enthousiasme en passie op een podium zou staan. Dus ik ga ervan uit dat ze nog altijd geniet van wat haar overkomt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.