Regi en Linda zorgen voor probleem
PMN
Regi en Linda zorgen voor probleem
Foto: VTM

Regi en Linda hebben het Sportpaleis in de problemen gebracht. Ook hun vierde concert, waar je vanaf vandaag tickets voor kon kopen, was in enkele minuten tijd uitverkocht.

Fans van Regi en Linda Mertens waren maandag in groten getale aanwezig om een ticket te bemachtigen voor de vierde show van Regi in het Sportpaleis op 2 november 2024.

Na de snelle uitverkoop van de tickets voor de shows op 8, 9 en 10 november waren de fans gewaarschuwd dat ze er snel bij moesten zijn.

De organisatoren van het Sportpaleis hadden fans al aangeraden om zich in te schrijven op de wachtlijst om toegang te krijgen tot de presale.
(Lees verder onder de foto)

Duizenden fans maakten hier gebruik van en konden al een ticket bemachtigen voordat de reguliere ticketverkoop van start ging.

Toen vandaag om 10 uur de officiële ticketverkoop begon voor het vierde concert op 2 november 2024, waren alle tickets binnen enkele minuten uitverkocht.

Het enthousiasme om zangeres Linda Mertens weer aan het werk te zien is duidelijk heel is groot.

Zo groot zelfs dat er gesproken wordt over een mogelijk vijfde concert. Er is echter wel een probleem, aangezien de kalender van het Sportpaleis al erg vol is voor volgend jaar. 
(Lees verder onder de foto)

Milk Inc
Photo News

Toch bekijken de organisatoren samen met Regi op welke datum er eventueel een extra concert kan worden gepland.

Voor de fans die er helaas niet in geslaagd zijn om een ticket te bemachtigen, is er nog een sprankje hoop. Mocht er daadwerkelijk een vijfde concert worden toegevoegd aan de reeks, dan krijgen ze mogelijk nog een kans om hun favoriete band live te zien optreden.

De organisatoren zullen er in ieder geval alles aan doen om tegemoet te komen aan de grote vraag en de wens van de fans.

Meer nieuws

Meer nieuws

.