Natalia viert verjaardag Bobbi-Loua met schitterende beelden: "Ongelooflijk!"
LHX
Natalia viert verjaardag Bobbi-Loua met schitterende beelden: "Ongelooflijk!"
Foto: Instagram @nataliamusic

21 maart is een bijzondere dag in het gezin van Natalia. Het is namelijk de verjaardag van haar dochtertje Bobbi-Loua.

De tijd gaat snel: op donderdag is Bobbi-Loua vier jaar geworden. Dat laat haar mama Natalia natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Op Instagram deelt ze een bijzondere video van het meisje.

Die werd opgenomen in Madame Tussauds, het wassenbeeldenmuseum in Bangkok. Daar was het hele gezin tot enkele dagen geleden op reis.

In de video zien we Bobbi-Loua vol overtuiging dansen op 'All The Single Ladies' van Beyoncé. Ondanks haar jonge leeftijd is het nu al duidelijk dat Natalia de showmicrobe aan haar heeft doorgegeven.

"Mijn prachtige dochter, wat ben ik trots op jou", schrijft de zangeres. "Jij hebt ons leven zoveel zon gegeven, en de laatste vier jaar waren de kostbaarste."

"Je bent de mooiste, liefste, grappigste, meest energieke, spontane, beleefde dochter van de heeeeeele wereld... Ik hou zoveel van jou! Verander nooit!

Haar volgers vinden de beelden schitterend om te zien. "Ze is zo leuk. Echt ongelooflijk! Daar mogen jullie heel trots op zijn", reageren ze.

"Wat een (h)eerlijk kind is dat toch, zoals de mama", klinkt het ook. "Heerlijk, net als de mama. Dat wordt een echte diva." "Toch prachtig."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Natalia Druyts (@nataliamusic)

Meer nieuws

Meer nieuws

.