Natalia erg aangegrepen door Will Tura: "Ik ga het nooit vergeten"
COS
Natalia erg aangegrepen door Will Tura: "Ik ga het nooit vergeten"
Foto: Play4

Natalia staat binnenkort in de Lotto Arena met haar jubileumconcerten. Eind december is de zangeres ook te zien in het Sportpaleis.

Op 28 en 29 december staat in het Antwerpse Sportpaleis het muzikale eerbetoon 'Will Tura Nodigt Uit - Het Ultieme Concert' op de agenda. Will nodigt meer dan twintig Vlaamse topartiesten uit die in Wills repertoire duiken.

Naast onder meer Bart Peeters, Clouseau, Christoff, Günther Neefs, Niels Destadsbader en Sandra Kim zal ook Natalia van de partij zijn. Zij blijkt een heel bijzondere band te hebben met Will Tura.

Will was tijdens 'Idool' in 2003 al grote fan van Natalia. "Ik ga nooit vergeten dat Will de eerste is die mij geboekt heeft", vertelt Natalia in Dag Allemaal. "Ik zat bij de laatste tien in 'Idool', en Will vroeg me al om mee op te treden op zijn gospelconcert in het Sportpaleis."

"Ik dacht dat ik na die tv-wedstrijd gewoon terug naar school zou gaan en ineens was er dat aanbod van Will Tura! Mijn ouders waren enorm enthousiast dat ik met zo’n supervedette mocht zingen, een beetje té, vond ik."

"Zo ben ik ook in contact gekomen met zijn muzikale kompaan Steve Willaert, die mijn eerste album heeft geproduceerd", vertelt de zangeres. "Later ben ik wel met andere mensen in zee gegaan, maar dat lag niet aan hem. Ik verken graag nieuwe horizonten, ik moet kunnen experimenteren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.