Na Niels Destadsbader nog een breuk in BV-land? 'Metejoor is opnieuw vrijgezel'
COS
Na Niels Destadsbader nog een breuk in BV-land? 'Metejoor is opnieuw vrijgezel'
Foto: Photonews

In mei verscheen Metejoor vol trots met zijn vriendin Britt op de rode loper van de MIA's. Volgens geruchten zou de liefde nu over zijn.

Al meer dan vier jaar vormt Joris Van Rossem, beter bekend als Metejoor, een koppel met Britt Van den Eijnden. Ze leerden elkaar kennen op de school waar ze allebei werkten. Door zijn relatie met Britt kreeg Joris twee plusdochters.

Op de Nederlandse juicekanalen gonst het al maanden van de geruchten over Metejoor. Zo zou hij een affaire gehad hebben met K3'tje Julia Boschman. Beide partijen ontkenden de geruchten nadrukkelijk. Nu doet er opnieuw een gerucht de ronde.

Yvonne Coldeweijer merkt op dat Metejoor Britt niet meer volgt op Instagram. "Metejoor heeft z'n vriendin ontvolgd. Trouble in paradise?", vraagt ze zich af. Even later volgde hij haar opnieuw. Een spion van Reality FBI zegt meer te weten.

"Weet niet of het al geweten is, maar hij is vrijgezel. Van betrouwbare bronnen vernomen", klinkt het op het juicekanaal Reality FBI. "Zij wil niet meer, had eerst tijd gevraagd, maar toch besloten er een einde aan te maken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.