Na golf van kritiek: Natalia wil dringend iets duidelijk maken
LHX
Na golf van kritiek: Natalia wil dringend iets duidelijk maken
Foto: GoPlay

Vanaf maandag kan je op VTM 2 kijken naar 'Astrid en Natalia back to reality'. Daarin gaan Astrid Coppens en Natalia een opvallende uitdaging aan.

Een maand lang leven Astrid Coppens en Natalia als alleenstaande moeders met een minimumloon. Het is een concept waar, nog voor het programma begonnen is, al veel kritiek op komt.

Veel VTM-kijkers klagen dat het een tamelijk nutteloos experiment is, aangezien de twee BV's weten dat ze na een lastige maand gewoon weer terug naar hun luxeleventje kunnen. Er zijn massaal veel mensen die dag in dag uit in een dergelijke situatie zitten, zonder hoop op verbetering.

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

"Daar zijn we ons heel erg van bewust", reageert Natalia op de kritiek in Het Nieuwsblad. Zij en Astrid willen absoluut niet pretenderen dat ze het even zwaar hebben gehad als échte alleenstaande mama's.

"Ik hoop dat mensen beseffen dat we geen 'Panorama' wilden maken. Het is en blijft een entertainmentprogramma", benadrukt ze. 

Toch zou ze graag hebben dat 'Astrid en Natalia back to reality' een impact heeft. Ze wil met het programma bewustzijn creëren rond het thema.

"Ik hoop dat het programma wel wat losmaakt, het debat over loon naar werken bijvoorbeeld. Dat zit niet recht evenredig ineen."

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.